Working giiiirl

Allmänt / Permalink / 1

Måndag, snart helg, snart jul!

Alltså Melissa... Let's talk about her, min lilla mystjej som numera bara skriker och kastar sig. Imorse tog det 30minuter att få på henne byxor och tröja, jag var sjöblöt i svett och så frustrerad att jag skakade. Alltså hennes utbrott är demonliknande, hon liksom skriker allt vad hon kan och growlar som en galning (!?) Wtf? Kastar sig på golvet, sparkar med armar och ben, sen blir hon stel som en pinne. Gaaaah!!! Om hon visste att de är självaste f*cking jultomten hon bråkar med, att det är jul om exakt en månad och att hennes hög riskerar att bli mindre!! 

Är det någon hemsk fas hon hamnat i eller vad är det frågan om? För er som har ännu mindre kids, jag trodde faserna  DÅ var jobbiga, de som är NU får en att vilja slita av sig håret. 


#1 - - Stina Stenmark:

Alltså! Edvin blev sådär efter han varit sjuk sist. Det gick till och med så långt att vi åkte på VC med honom. Han var fan som besatt! Men efter en natt med varvande av Ipren och Alvedon (igen!) Så var det som bortblåst. Nu är det kanske en fas men.. Edvin skrek i 3 dagar. Som en jävla galning. Han måste ha haft ont nånstans. Edvin är aldrg hysterisk annars.

Svar: Jaa alltså vi vette gudarna vad vi ska ta oss till, man vill bara skrika rakt ut själv!! Det kanske är något som kommit efter febern då, vi har också funderat på att kolla till henne, det är inte samma barn?! Haha man blir helt jäääävla galen!
anirbas.blogg.se

Till top