Lathet!

Allmänt / Permalink / 0
Hej hallå!
Jaa, jag erkänner att jag vart lite lat med bloggen.. Men nu är det faktiskt så att jag har haft en helt obeskrivligt mysig helg med min älskade! I Fredags blev det utgång, dock massvis av missuppfattande och way to much alkohol.. (För min del), haha ni skulle sett hur förbannad mamma blev på oss "ni två luktar som riktiga alkoholister" och som straff fick vi sova på vinden!! Sjukt kul.

I Lördags vaknade jag i Eriks famn, han håller verkligen om mig hela nätter utan att ens släppa taget en ända gång.. Mysunge! Vi upptäckte hur som helst att mamma var borta och snabbt som tusan tog vi en dusch,gjorde oss i ordning och stack till stan innan hon kom hem..Vi vågade inte riktigt möta hennes onda blickar! haha.
Väl på stan käkade vi och sedan var det att shoppa klappar för hela slanten! Vi hittade en hel del fina saker och hem kom vi med ett antal påsar.. Eftersom att jag tvivlar starkt på att min mor läser bloggen så kan jag säga att jag köpte Gåstavar,Reflexväst & en bok till henne som heter Mamma du är bäst.. Visst var det ändå en bra julklapp?
Kvällen avstutades med alla Eva&Adam serier.

Idag sprang vi också runt på stan, det är så trevligt på skyltsöndagar.. Man känner verkligen att julen närmar sig!
Nänä dags att avrunda, min helg har vart totalt underbar..
Nu ska jag gå och gosa lite med min framtida man, ha en bra kväll!
Till top