Dagen innan avfärd!

Allmänt / Permalink / 1
Gaaah så mycket som ska göras innan vi kan möta Stockholm med ro!
Jag har precis fått veta att jag har magkatarr, kan knappt äta då det sticks i hela tungan och det känns som att allting jag äter är onormalt hett. Stress, stress, stress...
 
Lilla gumman ligger och sover och så snart hon vaknar ska vi pysa iväg för att bocka av checklistan.
First stop - djurmagasinet, Mansan ska få ett nytt koppel och en julklapp.
 
Sen hem och städa, packa, slå in det sista osv osv...
Tidigt imorgon pyser vi till huvudstaden för att fira jul med Thomas familj (de är ju min familj också såklart <3), ska bli så himla mysigt. Nu när Melissa blivit lite större sen sist vi sågs så kommer hon nog älska att få gosa med sina kusiner. 
 
 
Jul i Sthlm för två år sen, en liten Valter vilade i min famn, ensast 1 månad gammal. Nu är Valle två år och vi har en egen bebis på 9 månader, sjuuuuuukt vad tiden går!!
 
 
 
 
Jag ska berätta en sak som jag är mindre stolt över, för en vecka sedan så såg jag att det låg en julklapp till mig under granen... Ni kan ju gissa vad som hände... Jag kunde inte låta bli... Till sist så fick jag lov av självaste tomten att öppna den julklappen i förtid, eller så tjatade jag så mycket att tomten nästan öppnade julklappen ÅT mig för att få tyst på mig. Hur som helst, julklappen är öppen och min Thomas är bäst. Ni får veta innehållet sen.
 
 
 
 
 
 
 
Till top