Hej igen

Allmänt / Permalink / 0
 Hoppas ni alla mår bra och har en trevlig sommar. Jag mår kanon, tråkigt att jag inte har tillgång till internet lika ofta som jag önskar men så är läget. Känns som att bloggen förfaller, men vad gör man... Instagram har tagit över, lättare att uppdatera och som ni vet  "en bild säger mer än tusen ord".
 
Jag njuter av semestern, ledigheten och sommarn. Mormor och morfar är här också, kan inte bli så mycket bättre. Dock hade jag inte tackat nej till att åka iväg någonstans, vår lilla roadtrip blev tyvärr inte av pga andra prioriteringar - Huset. Nu har Thomas byggt färdigt trappen vid entrén, precis som jag hade önskat att den skulle se ut. Min duktiga <3 Vi ska försöka göra klart så mycket som möjligt nu innan vi fortsätter inne, då är det nämligen vårt sovrum som ska få sig en omgång.
 
Som vanligt finns det mycket att längta till, mer än någonsin... Jag berättar mer sen! Snart Nolia mässan, äntligen någonting som händer i denna stad, allvarligt vissa dagar har varit så tråkiga att man inte vet vart man ska ta vägen. Om man inte känner för att festa, vad gör man då? haha...
 
Nä, nu ska jag försöka slita mig ifrån datorn, en sväng på SPA med familjen väntar.
 
Kram på er!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top