Hjärtat som talar

Allmänt / Permalink / 0
Vilken dag.. Börjar med att åter igen beklaga mig över damernas vecka, det är inte speciellt roligt alls. Magen gör ont, brösten känns som att dom ska spricka och man känner sig bara snuskigt vidrig. Inte nog med det, jag kan med stor sorg i hjärtat även tala om för er att jag blir utan lägenhet.. IGEN!

Jag hyrde ju min i andrahand i hopp och vetskap om att den en dag skulle sägas upp, därför hade jag och hon som hade lägenheten i förstahand pratat ihop oss om att jag bara kunde ta över förstahands kontraktet.. Men så blev inte fallet, trots att jag vart medlemm i föreningen i några år, ringde dom SAMMA dag som den sas upp och sa att jag ville ha den,skickade ansökan via hemsidan (som dom sa att jag skulle göra), dessutom att jag redan bor här och är godkänd som hyresgäst?! Vad mer krävs.. Jo juste, jag skrev även ett mail där jag beskrev min situation, alla sömnlösa nätter och alla tankar.. Inget hjälpte, fick ett samtal på jobbet idag och redan på Torsdag kommer en kvinna hit för att kolla på den.

Jag ville helst bara lägga mig ner på golvet och gråta, jag menar.. jag och lägenheter? När ska jag få komma hem från jobbet och känna mig hemma, känna att här bor jag..tryggheten.. Kommer det någonsin att hända? Bör jag kanske ge upp hoppet? NEJ!

Tur att allting inte slutar olyckligt iallafall.. Här planeras för fullt.

Nu lämnar jag er för att mysa en sväng..
Ha en fin kväll.



Till top