Lördag idag

Allmänt / Permalink / 0
Heeey theeeere!
Idag har jag hängt hos pappa mest hela dagen, Thomas och pappa bygger en altan åt en granne här. Ryktet sprids snabbt och fler grannar vill ha deras hjälp, kul.
 
Själv åkte jag till salongen en sväng och hjälpte Thomas mamma med håret, vi tog de lite kortare denna gång och som vanligt blev resultatet kanon. Inte så svårt att få till det på henne, allt klär en skönhet.
Skulle gärna göra något med mitt hår också men jag är så attans bekväm i min naturliga hårfärg, slippa färga utväxt. Skulle kunna tänka mig att kapa en bra bit, helst nu när Melissa drar mig i håret hela tiden! Sjukt håröm. Dock ska jag först spara så långt jag bara kan, se hur långt det kan bli.
 
Vad har jag mer hunnit idag, joo nämligen att framkalla lite bilder ifrån systemkameran. Har tänkt att rama in och hänga upp, ni får se sen.
 
Tänkte visa er en bestämd liten dam. 
Så här kan det alltså se ut, först leker hon och jollrar på för sig själv men så är det något som inte riktigt går som hon vill.
 
BAM!
.
 
Inatt sov hon lite bättre, jag låg vaken (endast) 3 gånger. Upplevde ändå att hon kunde sova någon timme när jag väl la tillbaka henne i sin säng. Jag drömmer fortfarande om den dagen när jag kan lägga mig på kvällen och vakna utvilad nästa dag, skulle ge mycket för ett sådant tillfälle. Det är svårt att ibland känna igen sig själv när man är helt förstörd i denna trötthet. Det tar på... 
Längtar tills jag och min Thomas kan få gå på romantisk dejt, bara vi två. 
 
MEEEN, se bara på henne... Leendet som får alla ens bekymmer att blekna på sekunden. Jag fylls av oändlig glädje och lycka varje gång jag ser på henne. Hon är de bästa vi gjort och de bästa vi har, hälften jag och hälften han <3
 
 
Pluttis.
 
Jag kan vara vaken föralltid för dig.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top